Ringana Fresh Fogolaj

A Ringana Fresh Zahnöl (Fogolaj) természetes alapanyagú, 89%-ban biodinamikus gazdaságból származó gyógynövényekből és hidegen sajtolt szezámolajból készült oldat. A Fogolajnak számos gyógyító hatása van: erős baktérium- és gombaölő, gyulladáscsökkentő, vérzéscsillapító, vitalizáló. Jótékony hatással van a fogakra, az ínyre, a fogágyra és az egész szervezetre. A benne levő kovakristályok oldják a lepedéket, emiatt gátolja a fogkövek kialakulását. Hatékony méregtelenítő, várandósok és szoptatós édesanyák is használhatják. Emellett kellemesen friss leheletet biztosít.

Leghatékonyabb reggel, felkelés után egy teáskanálnyi olajjal a szájunkban 15-20 percet zubogtatni, majd köpjük ki és egy megnedvesített fogkefével mossuk meg a fogainkat, majd alaposan öblítsünk. (Kezdő olajrágók először csak 5 percig zubogtassanak, aztán fokozatosan növeljék az időtartamot.)

Mivel ez az oldat egy tömény koncentrátum, az olajat használat előtt jól rázzuk fel. Ajánlott életvitelszerűen, minden reggel olajrágással kezdeni a napot. :-)

Napközben, akár a fogmosást is helyettesítheti, ez esetben 3-5 percig zubogtassunk vele.

A Ringana Fogolaj 23 összetevője közül a legfontosabbak: csillagánizs, fahéj, menta, citrom, szegfűszeg, eukaliptusz, szezám, kurkuma, mirha, édesgyökér, zöldtea levél. 

A Ringana Fogolaj kapható a Haris Fogászatban kétféle kiszerelésben (15 ml, 125 ml).

Próbálja ki mihamarabb: soha meg nem tapasztalt tiszta szájérzete lesz!