Rendelőnk története

A Haris Fogászatot Dr. Szilágyi Zsolt alapította 1996-ban. Az ő nevéhez fűződik a rendelő alaphangulatának kialakítása, illetve a máig meghatározó emberközpontú gyógyító szemlélet megteremtése. Abban az időben a rendelőben három különálló kezelőegység, illetve a röntgenszoba működött.

2000-ben a rendelő területe lényegesen kitágult: elkészült a negyedik kezelőhelyiség, egy újabb váró, és teret kapott Szilágyi Mária irányítása alatt az önálló fogtechnikai laboratórium.

2001-től a Haris Fogászatot Dr. Papp Huba vezeti.

A következő években, egy máig tartó, fokozatos fejlődés indult meg. Új szakemberekkel gazdagodtunk, így egy idő után a fogorvoslás minden szakterületét átölelő, magas szinten gyakorló orvosok állnak a pácienseink szolgálatára. Az évek múlásával a holisztikus szemléletet a homeopátia, a hipnózisban való kezelés, a cranio-sacralis terápia, a logopédia, illetve legújabban az antropozófiás orvoslás gazdagítja.

A Haris Fogászatban a gyógyítást minden egyes dolgozónk szíve-lelke élteti, no meg a megújuló szakmai igényesség.

Köszönet az arculatunkat megjelenítő barátainknak.

  • A Haris Fogászat logója Barabás Zsófia (www.zsofibarabas.hu) alkotása.
  • Rendelőnk honlapja Veres Szabolcs és Pál Tamás munkáját dicséri, a rajta található fényképek Máté Gábor fotográfus (www.mategabor.hu) lencséjén át készültek.
  • Várótermeink, kezelőhelyiségeink dísze Szendrő Szabolcs 36 fényképe.