A biorezonanciáról és a biorezonanciás készülékről dióhéjban

Az élő szervezet sejtjei ultrafinom bio-elektronikai jelekkel kommunikálnak egymással, ezek a jelek mérhetők. A beteg sejtek más impulzusokat bocsátanak ki, mint az egészségesek.

A SCIO olyan biorezonanciás készülék, amelynek segítségével a bemért rezgések alapján felmérhetjük, szervezetünk mely területén észlelhető energetikai eltérés. Az úgynevezett normál rezgések visszaküldésével arra ösztönözhetjük testünket, hogy újra felvegye a számunkra optimális rezgésszámot, és ezzel kiküszöbölje az energetikai eltérést.

A harmonizációra csak a hibásan működő sejtek reagálnak, az egészséges sejtek működését a folyamat nem befolyásolja, ennél fogva az eljárásnak semmilyen káros mellékhatása nincs.
A harmonizálás során a különösen érzékeny emberek apró szurkálást vagy bizsergést, a test egyes területein melegséget érezhetnek, de az eljárás egyáltalán nem kellemetlen vagy fájdalmas.

Hogyan mérgeződünk, milyen tünetek léphetnek fel?

Manapság keveseknek adatik meg, hogy szennyezés-mentes környezetben éljenek. Legtöbben ki vagyunk téve a környezeti ártalmaknak és saját rossz szokásainknak. Ennek következtében szervezetünkben különböző méreganyagok rakódnak le. Ezek távozását segíthetjük egyéb módszerek mellett – úgy mint speciális táplálkozás, homeopátia, ionos méregtelenítés, gyógynövényes és egyéb tisztítókúrák -, biorezonanciával is.

  • Ezen a weboldalon kiemelten említem meg a nehézfémek, ezen belül pedig a higany kivezetésének fontosságát.
  • Az amalgám egyik alkotóeleme a higany. Három fajtáját különböztetjük meg: az elemi-, a szervetlen- és a szerves higanyt.
  • Az elemi higany zsírban oldódó, szobahőmérsékleten párolog, gőze erősen mérgező. Sok kerül szervezetünkbe egy-egy amalgám tömés kivételekor, a fúrás során. A gőzt belélegezzük, a tüdőn keresztül a véráramba, onnan pedig az agyba jut.
  • A szervetlen higany vízben oldódik, a rágás során a fogtömésekből szabadul fel (tömésenként napi 3,821 mikrogramm higanygőz oldódik ki), a bélrendszerbe kerül, ott felszívódik, és a véráramba kerül. Végül a máj, a vesék illetve a belek egyes sejtjein tapad meg. Ha egy sejthez fém kötődik, azt az immunrendszer "ellenség"-ként kezelheti. A szájüregben található baktériumok a szervetlen higany egy részét szervessé alakítják át.
  • A szerves higany is zsírban oldódik, a gyomorból és a bélrendszerből szívódik fel, átjut a méhlepényen és az anyatejen is. Egy része szervetlen higannyá alakul.
  • Zsírban oldódó vegyületekben a higany sokkal tovább marad a szervezetben, mint vízben oldódó formában.
  • A higanymérgezés általános és járulékos tünetei hosszú listát tesznek ki, íme közülük néhány: immungyengeség, fogínygyulladás, fogínyvérzés, afták valamint szárazságérzet a szájüregben, ekcéma, bőrviszketés, hajhullás, szívritmuszavar, fáradékonyság, alvászavarok, idegesség, pajzsmirigy alulműködés, gyakori hangulatváltozások, depresszió, tanulási zavarok, fokozott izzadás, szédülés, fülcsengés, hát- nyak- és fejfájás, izületi fájdalmak, izomgyengeség, zsibbadás, allergia, krónikus felsőlégúti hurut, vesebántalmak, hólyaggyulladás, gyomor- és bélgyulladás, gombás fertőzés a vastagbélben, vérszegénység.

Miben segít a biorezonancia, hány alkalom szükséges?

A fent röviden ismertetett módon, speciális rezgésekkel szervezetünket arra ösztönözzük, hogy megszabaduljon az évek, évtizedek alatt folyamatosan lerakódott méreganyagoktól. Ezzel egy időben serkentjük a kiválasztás csatornáit, a különböző szervek működését, így szabaddá tesszük az utat, hogy a mérgek könnyebben távozhassanak.

A méreganyagokra való érzékenység egyénenként változó. Az, hogy mennyi higany került a szervezetünkbe, a tömések mennyiségétől is függ, valamint attól, mennyi ideje vannak/voltak amalgám töméseink.

E három tényező függvénye, hogy kinek hány alkalom szükséges, de általában eleinte heti
2-3 alkalom javasolt, később hetente egy, pár héten át. Egy alkalom kb. 60 percig tart.

Mennyibe kerül?

1 alkalom 12.000,- Ft
6 alkalmas bérlet 63.000,- Ft

Bejelentkezés:

Időpont egyeztetésre hívja rendelőnk számait vagy írjon nekünk!