Ajándékkártya a Haris Fogászatban

2018 decemberétől rendelőnkben elérhetőek a Haris Fogászat Ajándékkártyák.

Az 5, 10 és 25 ezer forintos értékben megvásárolható utalványok bármilyen rendelőnkben elérhető kezelésre felhasználhatóak, a kiadástól számított egy évig. A kártya értékének megfelelő összeggel csökken vagy kiegyenlítődik az Ön által választott fogászati beavatkozás, vagy bármilyen más kezelés (cranio-sacralis terápia, biorezonanciás mérés, fogelemzés, életviteli tanácsadás stb.) ára.

Ajándékozzon családtagjainak, barátainak, kollégáinak Haris Fogászat Ajándékkártyát!

Rendelőnkben a 2019. december 2. - 2020. január 5.-e között vásárolt 10 000,- forintos Haris Fogászat Ajándékkártyáért egy fogászati állapotfelmérést, 25 000,- forintos ajándékkártyáért pedig egy professzionális szájhigiénés tisztítást adunk ajándékba (6 000 illetve 16 000 Ft értékben).

Minden Haris Fogászat Ajándékkártya mellé egy Ringana Fogolajat (15 ml) adunk, amivel máris kipróbálhatja a reggeli olajos zubogtatás páratlan tisztító és méregtelenítő élményét. Az olajrágásról részletesen a honlapunkon olvashat.

A fogaink a fizikai létünk és kiegyensúlyozott lelkünk meghatározói, bánjunk velük gonddal és figyelemmel. Zárja az óévet vagy kezdje el az újat azzal a megnyugtató tudattal, hogy mindent megtett fogai és ínye egészségéért!

Ajándékozzon egészséget, ragyogó mosolyt és jó közérzetet Magának és Szeretteinek!