Holisztikus prevenciós tanfolyam - januári visszatekintés

A négy részesre tervezett Holisztikus prevenciós előadássorozatunk első fejezete („Áldásra várva...”) sikerrel zajlott le január 24-én a Főnix Fészekben.

Résztvevőink visszajelzéseiből szemezgetve az előadás egyszerre volt jó hangulatú és hasznos, egyben érthető, érdekfeszítő, építő és felemelő is.

A megjelentek nagy része számára a legnagyobb újdonság a vadgesztenyekéregből készült kivonat volt, mint fogfejlődést támogató és szuvasodást megelőző/megállító szubsztancia, melyet már várandósan is lehet használni a fejlődő tejfogak védelmére.

Sokan itt hallottak először az olajrágásról is, mely egy Ázsiából származó ősi tisztító- és méregtelenítő eljárás. Reggelente a hidegen sajtolt olajjal való rendszeres zubogtatással megőrizzük az ínyünk és fogágyunk egészségét, valamint folyamatos méregtelenítéssel ajándékozzuk meg magunkat. Ezt az alábbi két visszajelzés is megerősíti, melyet az előadás résztvevőitől kaptunk:

„Fél éve tartó keserves fogfájdalmam kezdett el azonnal csökkenni, ahogy dr. Papp Huba tanácsára elkezdtem olajat rágni, azaz zubogtatni. Olyan jó érzés a reggeli, friss lehelet, és az a tudat, hogy az éjszaka felgyülemlett méreganyagokat így hatékonyan tudom kivezetni a szervezetemből!

Az egész előadás egyébként lebilincselő volt, tele praktikus, könnyen megvalósítható tanácsokkal. A doktor úr mondanivalója követhető, érhető, szórakoztató volt. Bármikor elmennék újra az előadására!” (A.I.)

...Ahogy ültem és figyeltem az előadókat, az futott át bennem, hogy mindez, ami itt elhangzik az általános műveltség része kell, hogy legyen - ráadásul számomra oly letisztultan, sallangmentesen, s közérthető formában nyújtották át, hogy több dolgot is be tudtam építeni a mindennapjaimba. Huba színes ajánlása az olajrágást illetően annyira inspirált, hogy a reggeleim részévé tettem. S milyen jó! Élvezem, csinálom, javaslom! Köszönöm!" (F.I.)

Az előadásokat végigkísérték a résztvevők kérdései, amitől személyessé és interaktívvá vált a 3 órás együttlét. Ez is volt a nem titkolt célunk: arra ösztönözni a jelenlévőket, hogy megfogalmazzák kérdéseiket, beszámoljanak tapasztalataikról.

Külön öröm számunkra, hogy szinte minden megjelent úgy nyilatkozott, szívesen résztvesz a jövőbeli tanfolyamainkon. A fokozott érdeklődést bizonyítja, hogy máris kinőttük az januári helyszínünket: a második előadásunkat egy sokkal tágasabb térben, a könnyen megközelíthető Harmónia Palotában (VIII. ker. Múzeum u. 9.) tartjuk meg.

Szeretettel várjuk Önöket február 21-én 17 órakor a sorozatunk második részén: Az első hét évről szóló előadásunkon!

Dr. Papp Huba és Dr. Bán Marianna

Haris Fogászat

2020. február


Tanfolyam beharangozó és jelentkezés