Cranio élmények

Zsibogó fogfájás és műtét utáni szűnni nem akaró térdfájás miatt fordultam a Doktor úrhoz. Őszinte leszek: nem hittem a cranio-sacralis kezelésben, de vakon megbíztam dr. Papp Huba tanácsaiban.

Az első alkalom után könnyednek éreztem magam, és csodás volt néhány órára újra emlékezni, hogy milyen is fájdalom nélkül élni.

A következő héten az újabb kezelés sem hozott átütő, mesébe illő gyógyulást, „csak” néhány fájdalommentes órát. Viszont, a közérzetem elképesztően jó lett, és szellemileg nagyon frissnek éreztem magam. Olyan volt, mintha mentálisan is tisztultam volna. A második kezelés után „lelkiztem” otthon egész délután, és sikerült az évek óta tartó komoly anyagi gondjaimra megtalálni a választ. Eufórikus állapotban voltam. Mivel hitetlenkedő és szkeptikus vagyok, ezért elvetettem annak gondolatát, hogy ez a felismerés esetleg a cranio-nak köszönhető.

A soron következő terápia után már egy napra megszabadultam a folyamatos fogfájástól (számomra ez igazi ajándék volt) és a térdemben is éreztem az enyhülést. De a legérdekesebb megint az volt, hogy mentálisan annyira egészségesnek éreztem magam, mint amikor valaki egy nagyon hosszú nyaralás után teljesen tiszta fejjel hazajön, és teljesen más szemszögből látja a régi problémáit. A Doktor úr ajánlotta, hogy gondolkozzak azon, hogy vajon mit jelent számomra a fájdalom. Hát, a 8 éve tartó térdfájdalmam aznap délután elmúlt. Annyira döbbenetesnek találtam, hogy nem akartam elhinni, csak 2 héttel később, amikor még mindig fájdalom nélkül éltem.

Röviden tehát úgy összegezném a 8 alkalmas terápiát, hogy maximálisan megkaptam azt, amiért mentem: elmúlt az évtizedek óta tartó fogfájásom és a térdfájásom. Azonban az a mentális frissesség, aminek segítségével életem több, kardinális problémáját meg tudtam oldani – az igazán felbecsülhetetlen!

Doktor úr, soha nem múló hálával köszönöm a segítségét!

A. Ildikó