2017 októberében került sor az első fogimplantációmra

2017 októberében került sor az első fogimplantációmra, majd tegnap a másodikra. Pákozdi doktor úrral és asszisztensével több konzultáció és körültekintő előkészítés után választottunk időpontot (pl. figyeltünk a Hold aktuális fázisára is). Tegnap ismét meggyőződhettem arról, hogy a fogorvosi technológia és a szakértelem, valamint a rendelő megszokott, nyugodt légköre milyen magas szinten áll már a páciensek szolgálatában. 

Megkaptam a homeopátiás előkészítést, majd negyed órával később az első érzéstelenítő injekciót. Számomra még mindig felfoghatatlan módon pontosan fél órával később pedig az új csavarral az állkapcsomban és két öltéssel az ínyemben kisétálhattam a rendelőből, úgy, hogy már a fizetésen és a varratszedés időpontegyeztetésén is túl voltam. 

Gyakorlatilag semmilyen kellemetlenségről nem tudok beszámolni az egész procedúrával kapcsolatban. Semmi fájdalom, csak a remény, hogy a gyógyulási és becsontosodási időszak után lesz egy ugyanolyan szép fogam, mint amilyet tavaly kaptam.

Csak hálás lehetek a Haris Fogászat egész csapatának!